Thajská kosmetika

JOJOBOVÝ OLEJ

720,00 

100% čistý a organický JOJOBOVÝ OLEJ za studena lisovaný. Dodáván je ve skleněných lahvích z tmavého skla včetně praktické pipety.

Dostupné na objednávku.

Katalogové číslo: 11005 Kategorií: , , , ,

Popis

Co je jojobový olej? Jojobový olej se vyskytuje v semenech rostlin jojoby, což je stálezelená dřevitá keřová rostlina, která roste v horkých pouštních oblastech, jako je Kalifornie, Arizona a Mexiko. Má zlatou barvu, pokud je lisována za studena, je bez zápachu a má řadu výhod s dlouhou trvanlivostí.

Další informace

Hmotnost 190 g
Rozměry 45 × 45 × 132 mm

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “JOJOBOVÝ OLEJ”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *