Thajská kosmetika

RAKYTNIKOVY OLEJ

695,00 

100% čistý a organický RAKYTNÍKOVÝ OLEJ za studena lisovaný. Dodáván ve skleněných lahvích z tmavého skla. Rakytníkový olej je lisován za studena z plodu rakytníku úzkolistého, někdy také nazýván rakytník řešetlákový, který roste v hornatých a pobřežních oblastech Asie a Evropy. Jeho botanickým názvem je Hippophae Rhamnoides. Obsahuje vysokou hladinu vitaminu E, omega 3 omega 6 a omega 7 , což jsou výborné živiny pro zdraví vaší pokožky.

Dostupné na objednávku.

Katalogové číslo: 11006 Kategorií: , , , ,

Popis

Co je rakytníkový olej?

Rakytníkový olej je lisován za studena z plodu rakytníku úzkolistého, někdy také nazýván rakytník řešetlákový, který roste v hornatých a pobřežních oblastech Asie a Evropy. Jeho botanickým názvem je Hippophae Rhamnoides. Obsahuje vysokou hladinu vitaminu E, omega 3 a 6, což jsou výborné živiny pro zdraví vaší pokožky. Nicméně jedna zásadní látka dělá z rakytníkového oleje vynikající přípravek v péči o pokožku a tou je vzácná omega 7 mastná kyselina.

Rakytníkový olej je tmavě oranžový, který při aplikaci může mírně změnit barvu pokožky, nebude však obarvena trvale, ale může způsobit skvrny na oděvu. Doporučuje se nanést rakytníkový olej na pokožku, nechat působit cca. 20 až 30 minut, poté pokožku lehce omýt vlažnou vodou, aby se zabránilo skvrnám na oděvu. Rakytníkový olej lze zředit jiným přírodním kosmetickým olejem, aby se snížila barvivost a přidáte také další potřebné výživné látky. Doporučujeme ředění s olejem šípkovým, který pokožka velmi rychle absorbuje a dodá další látky, vitamín E, vitamín C a B-karoten a vitamin A.

Další informace

Hmotnost 190 g
Rozměry 45 × 45 × 132 mm

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí “RAKYTNIKOVY OLEJ”

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *